2013-07-25 09:56:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szüksége lehet egy kis pihenésre

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az újdonságtól, bármily ijesztőnek, vagy idegesítőnek tűnne is, nem szabad félnie. A stabilitást is csak akkor élheti meg pozitívan, nem stagnálásként, ha bevállal végre valami újat. Például új munkahelyet, vagy új családtagot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pletykák kereszttüzébe kerülhet a mai napon a munkahelyén, de ez nem szabad, hogy elkeserítse önt. Csak annyit vegyen magára, amennyi az inge, de még ez esetben is védje meg az érdekeit. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, főleg, ha dolgozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugtalan napra számíthat. Még önmagához mérten is túlpöröghet, aminek a következtében egyszerre, vagy egymás után több dologba vág bele. Ne csodálkozzon, ha a végén semmit nem tud befejezni! A kommunikációs eszközök ma idegesítőek.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tegyen végre rendet otthonában! Ha úgy érzi, hogy eluralkodott a lelkén a káosz, és nem tudja, hogy mit is kellene tennie, akkor itt az ideje a tisztulásnak. Használja a csökkenő Hold erejét, szabaduljon meg a felesleges holmiktól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az egész napja ügyintézéssel telhet, amit ön eleinte elpazarolt, felesleges időnek érezhet. A nap végén mégis beláthatja, hogy jó volt végre pontot tennie régóta húzódó ügyes-bajos dolgaira. A megkönnyebbülés végül baráti társaságba viszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon úgy érezheti, egy pechsorozat indul el, aminek az első ballépés az oka. Talán jobb lenne, ha ki sem kelne az ágyából, de legalábbis nem bal lábbal. Minél kevesebbet akar, annál kevesebb hibát vét!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma szerencsés napja lehet: túl lehet egy megmérettetésen, sőt, akár sikert is elérhet valamilyen vágyott, óhajtott területen. A sikert ön sohasem vindikálja magának, most is kész megosztani másokkal. A köszönetért sem lesznek hálátlanok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az élete nem lesz könnyebb attól, ha a párkapcsolatán rágódik. A megoldást most nem ezen a téren kell keresnie, mert itt úgysem tudja megtalálni. Ha önmagával tisztába és rendbe jön, akkor az maga után fogja vonni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lassítson! Lehetséges, hogy testi tüneteket nem is érez, de szüksége lenne egy kis pihenésre. Ha azonban a szervezete is jelez, akkor ideje annak, hogy ezt végre komolyan is vegye. A kikapcsolódásnak most ne az aktív formáját válassza!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nem ismer magára. Rá kell ébrednie, van egy olyan, eddig önmaga elől is mélyen eltitkolt, elrejtett énje, ami ma kibújik önből, mint szög a zsákból. A meglepetés konfliktusokat okozhat a környezetével. Fel kell vállalnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon végre magához ragadja a kezdeményezést: kezébe veszi a dolgokat, hogy sorsát megoldja. A változtatások már szinte égetőek, ha akarná, sem halogathatná tovább. A pénzügyeit is érinteni fogja ez a váltás, de jó értelemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre eljött az ideje annak, hogy magával is törődjön. Eddig túlságosan lefoglalták a külvilági teendők, de most itt az idő, hogy meglátogassa fodrászát, kozmetikusát, manikűrösét. Lehetőleg mindet egyszerre.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: